Callback
Cart
  • Your shopping cart is empty!

All products are collected in the ecologically clean Carpathians and sent from the heart of the Carpathians - from Truskavets!

106808112-02

Ефірний масло троянди 10 % 10 мл

In Stock

129 грн.

Short description
Ефірна олія трояндиЕфірна олія троянди - королівська олія. Усуває неврози, спазми головного мозку (нудота, слабкість, мігрень, головний біль). Підвищує працездатність. Нормалізує роботу ендокринних залоз, відновлює гормональне здоров'я, омолоджує та регенерує клітини; нормалізує роботу ШКТ, менструальний цикл, усуває вагініти та молочницю. Має радіопротекторну та антиканцерогенну дію.Олію отримують методом гідродистиляції з пелюстків троянди дамаської чи інших видів троянди. Має тонкий квітковий аромат, який нагадує запах троянди з теплим відтінком деревини.За температури нижче 23°C до 100% олії утворюються кристали трояндового воску, які при підігріванні розчиняються.Троянда, можливо, була першою рослиною, з якої почали отримувати олію шляхом дистиляції. Вперше цим почав займатися Авіценна (Ібн Сіна), арабський лікар, який жив у X столітті. Згідно легенди, святому Домініку (1170-1221) з'єднання явилася Діва Марія і вручила йому перші чотки, кожна кораліна яких була насичена трояндовою олією. Подібними чотками сьогодні користуються буддісти і мусульмани. В епоху Середньовіччя олію французької троянди завдавали до складу цілющих бальзамів, якими лікували легеневі захворювання та астму.Дія антисептична, спазмолітична; сприяє загоюванню ран, тонізує та очищає шкіру, сприяє її омолодженню, підвищує її еластичність та пружність, розгладжує зморшки, особливо під очима, усуває запалення, роздратування, лущення та рубці; протизапальна та знеболювальна; регулює емоційний фон при клімактеричному та передменструальному синдромі, безсонні; полегшує стан при неврозах серця, тахікардії; знімає занепокоєння, сприяє прояснюванню думок, покращує пам'ять; пом'якшує алергійні прояви; ароматизатор, дезодорант.Показання відмінний засіб для догляду за шкірою всіх типів, особливо суху та чутливою; вугри, герпес, екзема, псоріаз, оперізуючий лишай, рані; запальні процеси в ротовій порожнині; артрит, ревматизм, варикозне розширення вен; збудливість у дітей.Спосібі зовнішнього застосуванняТрояндову олію, чисту чі розбавлену рослинною олією у співвідношенні 1:1, можна використовувати для лікування герпесу, рубців та оперізуючого позбавляю. Трояндову олію можна поєднувати з ліметтовою, неролієвою та санталовою оліями (співвідношення 1:1:1:1) та використовувати для збагачення косметичних засобів при проблемній шкірі, для запобігання старінню шкіри, при порушенні опорно-рухового апарату. Це ж саме сполучення ефірних олій використовується для масажу, ванн, ароматизації приміщень як регулятор емоційного фону та гормонального статусу.Збагачення косметичних засобів5 крапель трояндової олії або вищеназваної композиції олій змішати з 10-15 г(мл) основи (крему, лосьйону, тоніку та інші). Масаж: 2-3 краплі трояндової олії або композиції олій змішати з 1 столову ложкою будь-якої рослинної олії (маслинової, мигдальної, персикової, кукурудзяної, олії пшеничних зародків та інші) чі вибраного Вами крему. Ванни: в наповнену ванну (37-38°C) добавити 5-7 крапель трояндової олії або композиції олій, попередньо змішаних з 1 столову ложкою емульгатора (молока, меду, морської чи кухонної солі). Тривалість процедури 10-20 хвилин. Полоскання: 2-3 краплі трояндової олії розчинити в 1 склянки теплої кип'яченої води і використовувати цей розчин для полоскання. Ароматизація приміщень: 4-6 крапель трояндової олії чи композиції олій добавити в аромалампу, заправлену водою і запалити свічку. Аромат нагадати приміщення. За відсутністю аромалампи олію можна накапати на серветку чи добавити в чашку з гарячою водою і поставити її на радіатор опалення. Тривалість процедури 15-30 хвилин. Для дитячих приміщень достатня 1-2 крапель ефірної олії.ПротипоказанняІндивідуальна чутливість до запаху троянди. Вагітним жінкам у перші місяці вагітності потрібно бути обережним при використанні цього засобу. Не застосовувати одночасно з хіміотерапією.Умови зберіганняЗберігати щільно закритою за температури від +5 до +25°C, у недоступному для дітей місці.Продукція компаніїСировина для виробництва продукції закуповується у провідних світових постачальників і відповідає світовим стандартам. Продукція сертифікується Міністерством охорони здоров'я України. Фасується в упаковку європейської якості (флакони з темно-коричневого скла з герметичною пробкою і дозатором). Поєднання європейської та вітчизняної якості фасування робить продукцію привабливою за ціною і якістю.Досягнення компаніїВсі ефірні олії є сильними антисептиками, мають протимікробну, протизапальну дію, а для деяких з них характерна антивірусна, мікросептична, імуномодулююча дія. У липні 2013 року компанія «Адверсо» отримала персональний «Національний сертифікат» статус «Лідер галузі 2012» у сфері виробництва та оптової торгівлі парфумерно-косметичними виробами.Переваги компаніїРозумне поєднання ціни та якості, широкий асортимент продукції, вигідні умови для оптовиків, оперативне виконання замовлення - вісь основні конкурентні переваги співпраці з нами!Спеціально для постійних клієнтів ми регулярно розробляємо різні акції та пропозиції, які допомагають зробити покупку за вигідною ціною або отримати оригінальні подарунки. Ми цінуємо кожного Клієнта та щодня додаємо максимум зусиль, щоб зробити наш асортимент ще ширшим, а рівень сервісу ще вищим, щоб саме Ви отримали максимум задоволення від покупок у нашому магазині.Будьте впевнені, що пропоновані нами аромати розбудять фантазію та принесуть тонке задоволення!
Ефірна олія трояндиЕфірна олія троянди - королівська олія. Усуває неврози, спазми головного мозку (нудота, слабкість, мігрень, головний біль). Підвищує працездатність. Нормалізує роботу ендокринних залоз, відновлює гормональне здоров'я, омолоджує та регенерує клітини; нормалізує роботу ШКТ, менструальний цикл, усуває вагініти та молочницю. Має радіопротекторну та антиканцерогенну дію.Олію отримують методом гідродистиляції з пелюстків троянди дамаської чи інших видів троянди. Має тонкий квітковий аромат, який нагадує запах троянди з теплим відтінком деревини.За температури нижче 23°C до 100% олії утворюються кристали трояндового воску, які при підігріванні розчиняються.Троянда, можливо, була першою рослиною, з якої почали отримувати олію шляхом дистиляції. Вперше цим почав займатися Авіценна (Ібн Сіна), арабський лікар, який жив у X столітті. Згідно легенди, святому Домініку (1170-1221) з'єднання явилася Діва Марія і вручила йому перші чотки, кожна кораліна яких була насичена трояндовою олією. Подібними чотками сьогодні користуються буддісти і мусульмани. В епоху Середньовіччя олію французької троянди завдавали до складу цілющих бальзамів, якими лікували легеневі захворювання та астму.Дія антисептична, спазмолітична; сприяє загоюванню ран, тонізує та очищає шкіру, сприяє її омолодженню, підвищує її еластичність та пружність, розгладжує зморшки, особливо під очима, усуває запалення, роздратування, лущення та рубці; протизапальна та знеболювальна; регулює емоційний фон при клімактеричному та передменструальному синдромі, безсонні; полегшує стан при неврозах серця, тахікардії; знімає занепокоєння, сприяє прояснюванню думок, покращує пам'ять; пом'якшує алергійні прояви; ароматизатор, дезодорант.Показання відмінний засіб для догляду за шкірою всіх типів, особливо суху та чутливою; вугри, герпес, екзема, псоріаз, оперізуючий лишай, рані; запальні процеси в ротовій порожнині; артрит, ревматизм, варикозне розширення вен; збудливість у дітей.Спосібі зовнішнього застосуванняТрояндову олію, чисту чі розбавлену рослинною олією у співвідношенні 1:1, можна використовувати для лікування герпесу, рубців та оперізуючого позбавляю. Трояндову олію можна поєднувати з ліметтовою, неролієвою та санталовою оліями (співвідношення 1:1:1:1) та використовувати для збагачення косметичних засобів при проблемній шкірі, для запобігання старінню шкіри, при порушенні опорно-рухового апарату. Це ж саме сполучення ефірних олій використовується для масажу, ванн, ароматизації приміщень як регулятор емоційного фону та гормонального статусу.Збагачення косметичних засобів5 крапель трояндової олії або вищеназваної композиції олій змішати з 10-15 г(мл) основи (крему, лосьйону, тоніку та інші). Масаж: 2-3 краплі трояндової олії або композиції олій змішати з 1 столову ложкою будь-якої рослинної олії (маслинової, мигдальної, персикової, кукурудзяної, олії пшеничних зародків та інші) чі вибраного Вами крему. Ванни: в наповнену ванну (37-38°C) добавити 5-7 крапель трояндової олії або композиції олій, попередньо змішаних з 1 столову ложкою емульгатора (молока, меду, морської чи кухонної солі). Тривалість процедури 10-20 хвилин. Полоскання: 2-3 краплі трояндової олії розчинити в 1 склянки теплої кип'яченої води і використовувати цей розчин для полоскання. Ароматизація приміщень: 4-6 крапель трояндової олії чи композиції олій добавити в аромалампу, заправлену водою і запалити свічку. Аромат нагадати приміщення. За відсутністю аромалампи олію можна накапати на серветку чи добавити в чашку з гарячою водою і поставити її на радіатор опалення. Тривалість процедури 15-30 хвилин. Для дитячих приміщень достатня 1-2 крапель ефірної олії.ПротипоказанняІндивідуальна чутливість до запаху троянди. Вагітним жінкам у перші місяці вагітності потрібно бути обережним при використанні цього засобу. Не застосовувати одночасно з хіміотерапією.Умови зберіганняЗберігати щільно закритою за температури від +5 до +25°C, у недоступному для дітей місці.Продукція компаніїСировина для виробництва продукції закуповується у провідних світових постачальників і відповідає світовим стандартам. Продукція сертифікується Міністерством охорони здоров'я України. Фасується в упаковку європейської якості (флакони з темно-коричневого скла з герметичною пробкою і дозатором). Поєднання європейської та вітчизняної якості фасування робить продукцію привабливою за ціною і якістю.Досягнення компаніїВсі ефірні олії є сильними антисептиками, мають протимікробну, протизапальну дію, а для деяких з них характерна антивірусна, мікросептична, імуномодулююча дія. У липні 2013 року компанія «Адверсо» отримала персональний «Національний сертифікат» статус «Лідер галузі 2012» у сфері виробництва та оптової торгівлі парфумерно-косметичними виробами.Переваги компаніїРозумне поєднання ціни та якості, широкий асортимент продукції, вигідні умови для оптовиків, оперативне виконання замовлення - вісь основні конкурентні переваги співпраці з нами!Спеціально для постійних клієнтів ми регулярно розробляємо різні акції та пропозиції, які допомагають зробити покупку за вигідною ціною або отримати оригінальні подарунки. Ми цінуємо кожного Клієнта та щодня додаємо максимум зусиль, щоб зробити наш асортимент ще ширшим, а рівень сервісу ще вищим, щоб саме Ви отримали максимум задоволення від покупок у нашому магазині.Будьте впевнені, що пропоновані нами аромати розбудять фантазію та принесуть тонке задоволення!

Тип средства
Эфирное масло
Упаковка средства
Флакон


All products are collected in the ecologically clean Carpathians and sent from the heart of the Carpathians - from Truskavets!

Reviews0

There are no reviews for this product.

Write a review

Rating

Reviews with rating

0% 0 reviews
0% 0 reviews
0% 0 reviews
0% 0 reviews
0% 0 reviews